Ponedjeljak , 18 siječnja 2021
Home / Naslovna / Preliminarna rang lista kandidata za upis u srednje škole u školskoj godini 2019./2020.

Preliminarna rang lista kandidata za upis u srednje škole u školskoj godini 2019./2020.

Hrvatski rukometni savez objavljuje preliminarnu rang listu kandidata za upis u srednje škole u razredne odjele za sportaše u školskoj godini 2019./2020.:

10 06 Kandidati za sportske odjele – rukomet

Kriterij sportske uspješnosti:

1. Završni poredak na Završnici za kadetkinje (igračice rođene 2002. i mlađe), Završnica za mlađe kadetkinje (igračice rođene 2OO4. i mlađe). lgračica treba biti prijavljena i registrirana u službenom zapisniku utakmica na Završnicama.

Završni poredak na Završnici za kadete (igrači rođeni 2OO2. i mlađi), Završnica za mlađe kadete (igrači rođeni 2004. i mlađi). lgrač treba biti prijavljen i registriran u službenom zapisniku utakmica na Završnicama u 2019 godini.

2. lzbor igračica za najbolje pojedinke: Završnice za kadetkinje 2OO2. i mlađe i Završnica za mlađe kadetkinje 2OO4 i mlađe: najbolja igračica, vratarka, strijelkinja, lijevo krilo, desno krilo, lijevi vanjski, desni vanjski, srednji vanjski, kružna napadačica i obrambena igračica. lgračica treba biti navedena u Završnom službenom glasniku sa Završnica 2019 godine.

lzbor igrača za najbolje pojedince: Završnice za kadete 2OO2. i mlađi i Završnica za mlađe kadete 2OO4. i mlađi: najbolji igrač, vratar, strijelac, lijevo krilo, desno krilo, lijevi vanjski, desni vanjski, srednji vanjski, kružni napadač i obrambeni igrač. lgrač treba biti naveden u Završnom službenom glasniku sa Završnica 2O19 godine.

3. Član ili članica regionalne rukometne selekcije za mlađe kadetkinje ili kadete rođene 2OO4./2OO5. godine. lgrač/igračica trebaju biti na popisu perspektivnih navedene regije u natjecateljskoj sezoni 2018./2O19.

4. Registriran igrač i igračica Hrvatskog rukometnog saveza

Objavljena lista je preliminarna. Od 13. do 19. lipnja 2019. teče rok za prigovore kandidata na pogreške. Ukoliko je učinjena pogreška u odnosu na objavljene kriterije ili su podatci pogrešno upisani, molimo kandidate da pošalju prigovor u pismenom obliku na mail: s.suster@hrs.hrt.lukic@hrs.hrlidija@hrs.hr

Pročitajte i

SEHA – Gazprom liga: Peti poraz Nexe-a

Rukometaši Nexea doživjeli su i peti poraz u SEHA - Gazprom ligi. U 7. kolu Tatran je u Prešovu pobijedio hrvatskog doprvaka 24:22 i ostao na trećem mjestu skupine A. Sastav koji vodi vrlo uspješno nekadašnji hrvatski izbornik Slavko Goluža, znatno bolje i kvalitetnije ušao je u susret. Vrlo brzo stvorili su prednost od tri pogotka 4:1, pa onda to digli na četiri kod rezultata 6:2, da bi konačno u 14-oj minuti imali i plus pet 11:6. U tim trenucima na vrata Nexea dolazi Moreno Car i s nekoliko uzastopnih obrana lagano pokreće svoju momčad. Nexe najprije radi seriju 0:3, pa onda 1:5, i u samo osam minuta kvalitetne igre dolazi do minimalnog zaostatka. Nakon što je Oliver Rabek pogodio vratnicu i propustio priliku da Tatran odvede na dva razlike u posljednjoj minuti prvoga dijela, Marin Greganić ima čistu priliku za izjednačenje, ali je ne koristi, i na poluvremenu je rezultat 14:13.