Ponedjeljak , 27 siječanj 2020
Home / Novosti

Novosti

Večer rukometa 2019. godine

U sjajnoj atmosferi prepune dvorane Heart zagrebačkog restorana Lido, održana je Večer rukometa. Uz brojne goste iz sportskog, političkog i javnog života svečanosti je prisustvovala i kompletna hrvatska muška rukometna reprezentacija na čelu s izbornikom Linom Červarom. Laureati su Ivana Kapitanović, Igor Karačić, Lino Červar, Matija Gubica i Boris Milošević.

Više »

EHF “Turnir nacija” 2019: Hrvatska osvojila zlato

Hrvatska reprezentacija rukometa u kolicima za osobe s invaliditetom osvojila je zlatnu medalju na EHF “Turniru nacija“. Tako je naša reprezentacija ispisala još jednu zlatnu stranicu u povijesti hrvatskog rukometa. U finalu pred domaćim navijačima, naši zlatni dečki i cure pobijedili su Portugal s rezultatom 9:8. Donosimo dojmove sa zlatnim medaljama oko vrata!

Više »

EHF “Turnir nacija“: Briljantna Hrvatska osvojila zlato!

Hrvatska reprezentacija rukometa u kolicima za osobe s invaliditetom osvojila je zlatnu medalju na EHF “Turniru nacija“. Tako je naša reprezentacija ispisala još jednu zlatnu stranicu u povijesti hrvatskog rukometa. U finalu pred domaćim navijačima, naši zlatni dečki i cure pobijedili su Portugal s rezultatom 9:8. Na “Turniru nacija“ kojeg je ugostio Podsused i dvorana Sutinska vrela, ovog vikenda, 14. i 15. prosinca 2019. godine, na putu do hrvatskog zlata redom su padali Mađarska, Rumunjska i Nizozemska. Povijesno zlato i veličenstven uspjeh ostvarili su:Nikola Bistrović, Lukrecija Tomušić, Emil Baliga, Maša Bulatović, Zdenko Matić, Matija Tensić, Ademir Demirović, Ivica Vujica, Ante Štimac, Stipo Tokić, Filip Jadrijev i Jelena Šišić.U stručnom stožeru: Ivan Dragić, Karlo Šporer i Kazimir Ilijaš. Najbolja postava “Turnira nacija“ je sljedeća:Joyce Van Haaster (NIzozemska)Ante Štimac (Hrvatska)Ricardo Queiros (Portugal)Martijn Dokkum (Nizozemska)Iderlindo Gomes (Portugal)Peter Lajos Tomoly (Mađarska)Ademir Demirović (Hrvatska) Čestitamo još jednom našim zlatnima i želimo još puno uspjeha i ovakvih, uspješnih priča!

Više »