Srijeda , 23 rujna 2020
Home / Naslovna

Naslovna

EHF Europska liga: Veliki izazov za Nexe

Nakon što su tri hrvatska kluba ispala u prvom kolu kvalifikacija za EHF Europsku ligu, čast hrvatskog rukometa pokušat će obraniti Nexe. Suparnik je izuzetno težak i atraktivan, ali ne i nepobjediv. Tim prije jer se uzvrat igra u Našicama. Bidasoa Irun nekadašnji je europski prvak, klub sa zanimljivom i dobrom močadi koju predvode španjolske rukometne legende Jose Manuel Sierra i Julen Aguinagalde.  Sredinom devedesetih vladali su europskim rukometom.

Više »

Seniorke: Prvo okupljanje nakon 11 mjeseci

Nakon gotovo punih 11 mjeseci hrvatska ženska seniorska reprezentaija ponovno se okuplja. Od ponedjeljka 28. rujna do nedjelje 04. listopada izbornik Nenad Šoštarić vodi reprezentaciju na pripreme u Poreč. Mnogi su vjerujemo već zaboravili, ali posljednji zajednički trening naše rukometašice imale su sredinom studenog prošle godine, u tzv. EHF nacionalnom tjednu.

Više »

Juniorke: Početak priprema pred Svjetsko prvenstvo

Poput seniorske reprezentacije ni juniorke nisu bile skupa nepunih 11 mjeseci. I njih do kraja godine, ukoliko korona virus dopusti čeka veliki izazov – Svjetsko prvenstvo u Rumunjskoj, od 02. – 12. prosinca. Stoga je izbornik reprezentacije Ivan Jerković pozvao čak 21 igračicu, uz još osam koje se nalaze na pričuvnoj listi.

Više »

DELO EHF Liga prvakinja: Prvi bodovi za Podravka Vegetu

Rukometašice Podravka Vegete ostvarile su prvu pobjedu u DELO EHF Ligi prvakinja svladavši Budućnost 29:26, nakon dva potpuno različita poluvremena. U prvom je dominirala crnogorska ekipa koja je u Koprivnicu došla bez čak 11 igračica prvog sastava (posljedice korona virusa i ozljeda), i drugog, u kojem su fantastično odigrala višestruke hrvatske prvakinje.

Više »

Prijenos uživo prijateljskog susreta PPD Zagreba i Nexea

Nakon mjeseci i mjeseci mirovanja, strepnji i iščekivanja što će se dogoditi sa sportom, a posebno rukometom u korona krizi, napokon dobre vijesti. Većina rukometnih klubova širom svijeta počela je pripreme za novu sezonu. Dio njih već je odigao i prve susrete. Naravno, sve u skladu s potrebnim epidemiološkim mjerama.

Više »