Nedjelja , 7 lipnja 2020
Home / Novosti / Zagreb Mini Cup 2017

Zagreb Mini Cup 2017

Prošle je nedjelje u zagrebačkoj Kutiji šibica održan “Zagreb mini cup 2017”, turnir u mini rukometu koji je ugostio 38 ekipa u četiri kategorije. Uz vesela lica i puno smijeha, vidjeli smo i mnoštvo prekrasnih akcija najmlađih rukometaša. U kategoriji djevojčica rođenih 2007.i ml. prvo mjesto osvojile su rukometašice Rukometni klub Lokomotiva Zagreb, druge su ŽrkSesvete a treće igračice RŠ Vučići. Najboljom vratarkom proglašena je Ema Žunko (Lok) a igračicom Antonija Mustać (Lok). U kategoriji djevojčica rođenih 2008.g i ml. prve su mlade rukometašice Karlovca, druga je Lokomotiva a treći Vučići. U toj je kategoriji najboljom vratarkom proglašena Tonka Papić (Lok) a igračicom Vita Tarabić (Kar).
U kategoriji dječaka 2009.g. i ml. pobjedu su odnijeli rukometaši PPD Zagreb , drugi su bili Vučići a treći RK Rudar . Najboljim vratarom je proglašen Luka Cvitaš (Vuč) a igračem Ivano Špehar (PPD). U kategoriji dječaka rođenih 2008. i ml. prvo mjesto su osvojili igrači RŠ Vučići, drugi su mladi rukometaši Rukometni klub Maksimir Pastela a treći gosti iz Škola Rukometa BL Banjaluka . Najbolji vratar u ovoj kategoriji je Ante Ševerdija (M.Past) a igrač Vice Badurina (Vuč).

Zahvaljujemo svima i do slijedećeg Zagreb mini cupa,

sportski pozdrav!

Iduća Pret
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Iduća Pret

Pročitajte i

EHF: Kalendar europske muške sezone 2020./21.

Men’s EHF EURO 2020 Sweden, Austria, Norway - Preliminary Round - Group A, Croatia - Montenegro, Stadhalle Graz, Graz, Austria, 09.1.2020, Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff Premda se još nisu stišali brojni prosvjedi i nezadovoljstvo odlukom Izvršnog odbora Europske rukometne federacije (EHF), da otkažu sva natjecanja osim završnica Lige prvaka u ženskoj i muškoj konkurenciji, čelni ljudi europskog rukometa, već su napravili kalendar nove europske klupske sezone. Kao što je već poznato, europski kupovi doživjet će brojne promjene, i zahtijevat će od klubova iznimna financijska sredstva, ali i igračke snage da sve izdrže. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *