Srijeda , 23 rujna 2020
Home / Naslovna / Prijenos uživo prijateljskog susreta PPD Zagreba i Nexea

Prijenos uživo prijateljskog susreta PPD Zagreba i Nexea

Vijesti sa HRS.hr https://hrs.hr/2020/08/11/prijenos-uzivo-prijateljskog-susreta-ppd-zagreba-i-nexea/

Nakon mjeseci i mjeseci mirovanja, strepnji i iščekivanja što će se dogoditi sa sportom, a posebno rukometom u korona krizi, napokon dobre vijesti. Većina rukometnih klubova širom svijeta počela je pripreme za novu sezonu. Dio njih već je odigao i prve susrete. Naravno, sve u skladu s potrebnim epidemiološkim mjerama.

Za sve prijatelje rukometa u Hrvatskoj, sjajna vijest stiže iz dva naša najbolja kluba – PPD Zagreba i Nexea. Oni će naime, u srijedu 12. kolovoza u 18:00 sati u zagrebačkoj Areni odigrati prijateljski susret. I svima koji to žele nude priliku da ga vide UŽIVO kad već ne postoji mogućnost da budu u dvorani. Uz komentar vanjskog suradnika HRS-a Drage Ćosića, moći ćete pratiti što su to u desetak dana priprema napravili Igor Vori i Hrvoje Horvat sa svojim momčadima. Dojučerašnji najbliži suradnici izbornika Line Červara tako će se naći na suprotnim stranama i nema sumnje da će biti zanimljivo vidjeti njihovo međusobno nadmetanje.

Momčad iz Našica već je odigrala dva prijateljska susreta i ostvarila dvije pobjede. S  Gorenje Velenjem igrali su u Samoboru i slavili 25:23, a Spačvu Vinkovci su pobijedili u Požegi 33:22. PPD Zagreb je pak imao samo jednu provjeru i to također protiv Gorenje Velenja i poražen je 20:22.

Dogovorom HRS-a i klubova osigurali smo svim medijima koji žele podijeliti izravni prijenos mogućnost da to i učine te da na svojim kanalima besplatno emitiraju ovu rukometnu poslasticu.

Pročitajte i

Juniorke: Početak priprema pred Svjetsko prvenstvo

Poput seniorske reprezentacije ni juniorke nisu bile skupa nepunih 11 mjeseci. I njih do kraja godine, ukoliko korona virus dopusti čeka veliki izazov – Svjetsko prvenstvo u Rumunjskoj, od 02. – 12. prosinca. Stoga je izbornik reprezentacije Ivan Jerković pozvao čak 21 igračicu, uz još osam koje se nalaze na pričuvnoj listi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *