Utorak , 7 srpnja 2020
Home / Naslovna / Završetak karijere: Damir Bičanić se oprostio od igračkog dresa

Završetak karijere: Damir Bičanić se oprostio od igračkog dresa

Vijesti sa HRS.hr http://hrs.hr/2020/05/13/damir-bicanic-zavrsio-igracku-karijeru/

Dugogodišnji i proslavljeni hrvatski rukometaš Damir Bičanić, odlučio je nakon bogate karijere, objesiti tenisice o’ klin. Rođeni Vukovarac će tako nakon uspješnih igračkih godina, nastaviti svoj put u rukometu, kao direktor za međunarodne odnose i odnose s rukometnim institucijama, u PPD Zagrebu, klubu koji je bio posljednja destinacija ovog vrhunskog lijevog vanjskog.

Na danas održanoj konferenciji za medije, novu ulogu Damira Bičanića, predstavio je direktor Zagreba, Vedran Šupuković, a sam Bičanić je rekao:

“Zahvalio bih se klubu što su u meni prepoznali osobu koja će se u novom formatu Lige prvaka baviti s komunikacijom prema krovnoj organizaciji ali i prema drugim klubovima. Također ću biti uključen u komunikaciju i sa SEHA – Gazprom ligom. Malo je čudno završiti karijeru na ovaj način i tome se nisam nadao. Ali život piše čudne priče i tome smo svi svjedoci u protekla dva mjeseca. Iskreno, pomiješani su mi osjećaji jer sam bio profesionalni sportaš od svoje 15 godine. Malo jesam tužan, ali s druge strane ostajem u klubu kojeg volim i bavit ću se s poslom koji je vezan uz sport kojim se bavim cijeli život, tako da sam s te strane iznimno zadovoljan.“

Hvala našem Bičku za doprinos hrvatskom rukometu, pamtit ćemo brojne lijepe i nezaboravne trenutke, a u novoj ulozi, želimo mu puno sreće i uspjeha!

Pročitajte i

EHF Liga prvaka: PPD Zagreb u eliti

VELUX Champions League Season 2019/2020 HC PPD Zagreb - HC MOL-PICK Szeged 20.10.2019. Arena Zagreb, Zagreb, Croatia Europska rukometna federacija (EHF) objavila je popis klubova koji su osigurali nastup u Ligi prvaka u sezoni 2020./21., ali i onih koji se nadaju pozivnici. Hrvatski predstavnik, rukometni klub PPD Zagreb nalazi se u skupini od deset klubova koji imaju zajamčeno mjesto u najelitnijem klupskom europskom rukometnom natjecanju. Za preostalih šest mjesta, čak je 14 kandidata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *