Sunday , 16 June 2024
Home / Novosti / Partille cupa 2023.

Partille cupa 2023.

Završio je Partille Cup najveći međunarodni rukometni turnir za djecu i mlade. Ove godine sudjelovalo je 1191 ekipa iz 34 države cijeloga svijeta, a odigrane su čak 4093 utakmica s preko 21000 sudionika. 🇭🇷 je predstavljala kadetska reprezentacija na EOC-u, osvojiviši 6️⃣ mjesto.
Osim reprezentacije naš savez su odlično predstavljali RK Zagreb sa 4 ekipe, gdje su najbolji rezultat polučili sa generacijom U13 🥇🏆. RK Dinamo Zagreb predstavljao je naš savez s 4 ekipe, dječaci U11 i U13 su ostvarili odlične rezultate osvojivši 🥈🥈, a dječaci U15 su osvojili🥉 (najbrojnija generacija sa preko 100 ekipa).
Uz naše ekipe iz Zagreba na turniru su bili i dječaci Rukometni klub Zadar2013, koji su osvojili 🥉s U12 i🥈 s U14.
Naše ekipe ostvarile su odlične i zapažene rezultate, predstavljajući prije svega 🇭🇷, a onda i naš savez.
Čestitke svima organizatorima, ekipama klubovima, trenerima, voditeljima, roditeljima navijačima svima koji su tijekom cijeloga turnira po kiši, suncu, vjetru davali sve od sebe za pobjedu.
Pobjede i porazi su sastavni dio svakoga sporta, a Partille cup potiče u svakome od nas da postanemo bolji sportaši, prijatelji i ljudi. Želimo svim našim ekipama sretan povratak u domovinu 🇭🇷 i da gromoglasno proslave ove vrhunske rezultate naših malih rukometaša 🤾🏼🥇🥈🥉🇭🇷🏆💪😎

Pročitajte i

Jarun cup 2024.

I ove godine, po 16. put, Zagrebački Rukometni Savez i AKRP Zagreb bili su domaćin …