Petak , 3 srpnja 2020
Home / Novosti / Delegacija Zagrebačkog rukometnog saveza 14.12.2015. posjetila Banju Luku

Delegacija Zagrebačkog rukometnog saveza 14.12.2015. posjetila Banju Luku

Delegacija Zagrebačkog rukometnog saveza predvođena Glavnim tajnikom Kazimirom Ilijašem u ponedjeljak 14.12.2015. godine  bila je u službenome posjetu Banja Luci. Prvotno se posjetila sportska dvorana Borik gdje naš stručnjak, gospodin Boris Dvoršek, sa zapaženim rezultatom u ovoj sezoni vodi rukometaše Borca m:tela.

 

Nakon toga delegacija ZRS-a u sastavu ( Zvonimir Bilić, Zlatko Saračević, Saša Martinić, Tomica Mihić, Kazimir Ilijaš) primljena je u prostorijama generalnog konzulata Republike Hrvatske od strane generalnog konzula gospodina Zlatka Kramarića. U zajedničkom razgovoru i druženju dotaknule su se brojne sportske teme i uspjesi hrvatskih rukometaša. I ovim putem zahvaljujemo se Generalnom konzulu gospodinu Kramariću na vremenu koje je odvojio za delegaciju Zagrebačkog rukometnog saveza kao i veliki interes za sport i rukomet. Također ovim putem zahvaljujemo se i svim djelatnicima Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Banja Luci na gostoprimstvu i iznimnoj profesionalnosti. Navečer istoga dana delegacija Zagrebačkog rukometnog saveza  na poziv potpredsjednika vlade RS iz reda hrvatskog naroda gospodina Josipa Jerkovića, sudjelovala je na Božićnome domjenku u Banskome dvoru. Uistinu je bila iznimna čast i priznanje sudjelovati na takvoj svečanoj priredbi, te se ovim putem zahvaljujemo gospodinu potpredsjedniku vlade Josipu Jerkoviću na pozivu. Moramo naglasiti kako je tijekom planiranja posjeta i boravka u Banja Luci svesrdno pomogao gospodin Mario Zeko kojemu se i ovim putem zahvaljujemo. kako je Zagrebački rukometni savez i ovim posjetom ukazao na potrebu širenja perspektive i suradnje rukometa, Saveza, klubova i institucija smatramo kako ćemo i nadalje djelovati na afirmaciji Zagrebačkog rukometnog saveza svih članova i pridruženih članova u što boljoj komunikaciji i povezivanju sa svim sportskim kolektivima i institucijama.

Pročitajte i

EHF Liga prvaka: PPD Zagreb u eliti

VELUX Champions League Season 2019/2020 HC PPD Zagreb - HC MOL-PICK Szeged 20.10.2019. Arena Zagreb, Zagreb, Croatia Europska rukometna federacija (EHF) objavila je popis klubova koji su osigurali nastup u Ligi prvaka u sezoni 2020./21., ali i onih koji se nadaju pozivnici. Hrvatski predstavnik, rukometni klub PPD Zagreb nalazi se u skupini od deset klubova koji imaju zajamčeno mjesto u najelitnijem klupskom europskom rukometnom natjecanju. Za preostalih šest mjesta, čak je 14 kandidata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *