Petak , 3 srpnja 2020
Home / Novosti / 15. prosinca 2015. održani radionica ZRS-a i Božićni domjenak za sudionike i uvažene goste

15. prosinca 2015. održani radionica ZRS-a i Božićni domjenak za sudionike i uvažene goste

Dana 15.prosinca 2015. godine održana je radionica Zagrebačkog rukometnog saveza vezano uz aktualni Javni poziv Sportskog saveza Grada Zagreba za podnošenje prijava za kandidiranje za uvrštavanje u plan sredstava za realizaciju programa javnih potreba u sportu Grada zagreba za 2016. godinu.

 

Predavačice su bile gđa Janja Ricov i gđa Ana Marija Sabljić dok je moderator radionice bio gl.tajnik ZRS-a Kazimir Ilijaš. Sudionici radionice predstavnici gotovo svih klubova Zagrebačkog rukometnog saveza koji sudjeluju u  podnošenju prijava aktivno su sudjelovali postavljajući zanimljiva i interesantna pitanja kao i prijedloge. Po završetku radionice održan je prigodni Božićni domjenak na kojem su sudjelovali brojni predstavnici klubova Zagrebačkog rukometnog saveza, Udruge sudaca, trenera, delegacija HRS-a predvođena glavnim tajnikom g.damirom Poljakom i direktorom marketinga g. Silviom Mirićem, kao i uvaženi gosti pomoćnik ministar znanosti, obrazovanja i sporta g. Tomislav Paškvalin, član HOO-a g. Siniša Krajač, predstavnici Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, te predstavnici Sportskog saveza Grada Zagreba.

Pročitajte i

EHF Liga prvaka: PPD Zagreb u eliti

VELUX Champions League Season 2019/2020 HC PPD Zagreb - HC MOL-PICK Szeged 20.10.2019. Arena Zagreb, Zagreb, Croatia Europska rukometna federacija (EHF) objavila je popis klubova koji su osigurali nastup u Ligi prvaka u sezoni 2020./21., ali i onih koji se nadaju pozivnici. Hrvatski predstavnik, rukometni klub PPD Zagreb nalazi se u skupini od deset klubova koji imaju zajamčeno mjesto u najelitnijem klupskom europskom rukometnom natjecanju. Za preostalih šest mjesta, čak je 14 kandidata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *