Petak , 3 srpnja 2020
Home / Novosti / Kadeti rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb osvajači su drugog izdanja PPD Zagreb kupa

Kadeti rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb osvajači su drugog izdanja PPD Zagreb kupa

Pod stručnim vodstvom trenera Luke Panze dječaci rođeni 1998. godine ili mlađi zasluženo su u konkurenciji rukometnih klubova Borac Banja Luka, Celje Pivovarna Laško, Akademije Balić – Metličić i selekcije Zagrebačkog rukometnog saveza s četiri pobjede stigli do prvog mjesta te osvojili drugo izdanje PPD Zagreb kupa 2016.

 

U najboljoj utakmici turnira, kako to i priliči finalu u kojemu se sastaju dva najbolja kluba, vidjeli smo rukomet dostojan seniorske konkurencije u kojemu su na kraju za nijansu bolji bili rukometaši PPD Zagreba koji su slavili s 23:20 (12:10) i tako uzvratili Celjanima za lanjski poraz u finalu.

Sa 31 postignutim golom najboljim strijelcem turnira proglašen je Gregor Ocvirk iz rukometnog kluba Celje PL. Najboljim vratarom turnira proglašen je Ivan Panjan iz rukometnog klub PPD Zagreb, a najkorisnijim igračem njegov suigrač Ivan Bilušić.

Pročitajte i

EHF Liga prvaka: PPD Zagreb u eliti

VELUX Champions League Season 2019/2020 HC PPD Zagreb - HC MOL-PICK Szeged 20.10.2019. Arena Zagreb, Zagreb, Croatia Europska rukometna federacija (EHF) objavila je popis klubova koji su osigurali nastup u Ligi prvaka u sezoni 2020./21., ali i onih koji se nadaju pozivnici. Hrvatski predstavnik, rukometni klub PPD Zagreb nalazi se u skupini od deset klubova koji imaju zajamčeno mjesto u najelitnijem klupskom europskom rukometnom natjecanju. Za preostalih šest mjesta, čak je 14 kandidata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *