Srijeda , 17 kolovoza 2022
Home / Naslovna / Reizbor glavnog tajnika Saveza

Reizbor glavnog tajnika Saveza

Dana 1. listopada 2022. godine glavnom tajniku Zagrebačkog rukometnog saveza ističe četverogodisnji mandat. Statutom Zagrebačkog rukometnog saveza, odredbom članka 49. određeno je da se glavni tajnik bira na vrijeme od 4 godine, da ga bira Upravni odbor Saveza te da postupak bude po zakonskoj proceduri i da se o reizboru obavijesti nadležni Zavod za zapošljavanje u zakonski predviđenom roku.

Glavni tajnik Saveza obavlja svoj posao profesionalno i zaposlen je u Zagrebačkom rukometnom savezu, a radno mjesto podliježe reizboru svake 4 godine i ista osoba može biti ponovo birana.

Glavni tajnik zastupa savez. Odredbom članka 50. Statuta Saveza podredno clanku 5. Pravilnika o radu profesionalnih djelatnika Saveza za Glavnog tajnika moze biti izabrana osoba koja:

  • ima najmanje višu stručnu spremu
  • ima 5 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima (poslovima organizacije i unapređenja stručnog rada u rukometu i rukometu na pijesku)
  • istaknuti sportski djelatnik ili vrhunski sportaš,
  • znanje rada računalom
  • ispunjava ostale zakonske uvjete.

Pročitajte i

Paket 24 Premijer liga: Gorici derbi u Sesvetama, Zamet do boda u posljednjoj sekundi, burno i u Bjelovaru

Deveto kolo Paket 24 Premijer lige opet je obilovalo lijepim susretima. Pravu dramu vidjeli su gledatelji u Dubravi, gdje je favorizirani domaćin ostao bez boda u posljednjim sekundama.  Dubrava i Zamet otvorili su kolo još u petak. Nakon dva poraza u posljednja tri susreta  domaćin je, premda uzdrman dosta sigurno počeo susret. Dodatno ohrabren povratkom Ante Ivankovića. Već u desetoj minuti imali su plus tri (7:4). U 18-oj je bilo 11:7, i činilo se da novih šokova neće biti.