Saturday , 18 May 2024
Home / Naslovna / Sport Fest 2019. u Poreču: Promocija HRS-a i Paket 24 Premijer lige

Sport Fest 2019. u Poreču: Promocija HRS-a i Paket 24 Premijer lige

Grad Poreč je ovoga vikenda domaćin trećeg izdanja Sport Festa. Riječ je o najvećem regionalnom sajmu sportske opreme, zabave i konferencija.

Brojni proizvođači sportske opreme, rekvizita, i prehrane tako su iskoristili priliku da posjetitelje upoznaju s novostima koje ih čekaju ne samo u nadolazećoj zimi, nego i kroz cijelu sljedeću godinu.

Djeca i svi oni koji su željni zabave imajU na raspolaganju u Žatiki i oko nje gotov 40-tak sportova, od pravog boksačkog ringa na kojemu sati drže boksači Gladijatora, ali i Željko Mavrović, pa do veslačkih ergometara gdje sve željne tehnike toga sporta podučavaju najbolji na svijetu braća Martin i Valent Sinković. Svi oni uz još desetak drugih predavača i stručnjaka poput, dva izbornika hrvatskih reprezentacija nogometa Zlatka Dalića i rukometa Line Červara nastupaju na konferenciji koja je bogatija nego ikada.

Među 40-tak izlagača svoje mjesto našao je i Hrvatski rukometni savez koji je iskoristio priliku da predstavi Paket 24 Premijer ligu, odnosno svoje najbolje domaće natjecanje. Posjetitelji su dobili priliku da se upoznaju sa svim izravnim prijenosima susreta Paket 24 Premijer lige koje će na kanalima A1 televizije emitirati PlanetSport. A riječ je o četrdesetak izravnih prijenosa prvoga dijela sezone. Kada se u natjecanje u Ligi za prvaka, uključe još PPD Zagreb i Nexe taj će broj porasti još za dvadesetak utakmica. Toliko ih u jednoj sezoni u izravnim prijenosima nije bilo nikada u povijesti.

Zato ako vas put ovoga vikenda nanese u Poreč svakako navratite i do štanda HRS-a.

Pročitajte i

SEHA – Gazprom liga: Oslabljeni Zagreb s novim porazom

Rukometaši PPD Zagreba poraženi su u zaostalom susretu 2.kola, skupine B, SEHA – Gazprom lige …