Monday , 22 July 2024
Home / Naslovna / Paket 24 Premijer liga: 2. kolo

Paket 24 Premijer liga: 2. kolo

U Paket 24 Premijer ligi ovog vikenda igraju se susreti drugog kola. Najviše pozornosti privlači susret Poreča i Dubrave. I zbog toga je u izravnom prijenosu na PlanetSportu. Domaćin je poražen na početku prvenstva u Gorici, a Dubrava na krilima uspjeha protiv Sesveta traži novu potrvdu dobrog otvaranja sezone.  S druge strane, bit će to zanimljivo nadmetanje dva mlada trenera koji su ovoga ljeta sudjelovali u osvajanju juniorskog srebra (Dinko Đanković kao pomoćnik Davora Dominikovića u Španjolskoj) i Krešo Ivanković (kao pomoćnik Nine Markovića sa zlatom iz Bakua s Olimpijskog festivala mlađih kadeta).

Dinko Đanković, trener Poreča:
“Znamo njihov sustav igre koji gaje godinama. To su posljednjih sezona uvijek derbiji i najčešće nijanse odlučuju. Dubrava je puno pogodaka protiv Sesveta u prvom kolu postigla iz kontre i polukontre. Mladi su, logično je da puno trče. Mi smo kompletni i nadamo se jako dobrom susretu.”

Krešo Ivanković, trener Dubrave:
“Svi smo na okupu cijeli tjedan. Nemamo na svu sreću nikakvih ozljeda i Poreč nam je cijeli tjedan  u fokusu. Sesvete smo pospremili u arhivu. Poreč je pak jedna vrlo dobra momčad. Ključni igrači dugo su zajedno. Igraju jedan jako prepoznatljiv rukomet, vrlo su diciplinirani, agresivni u obrani. Mislim da će to biti jedan pravi derbi.”

Obratite pozornost na sudar dva nova premijerligaša Bjelovara i Dubrovnika. Osim što će biti rezultatski zanimljiv, vrijedi upozoriti i na vrijeme igranja 28. rujna u 19:14 . Bjelovar naime svoje utakmice igra u Dvorani europskih prvaka. 19:14 bio je rezultat finala Kupa europskih prvaka kada je Partizan  osvojio naslov prvaka  1972. godine. U spomen na taj rezultat igra se u 19 i 14. Marketinški trik ili ne, ali sjajna ideja svakako.

Evo kompletnih parova 2. Kola Paket 24 Premijer lige, satnice i  službenih osoba:

1. ZAMET – SESVETE
Mjesto igranja: Rijeka, Zamet
Suci: Marko DUSPARA – Hrvoje ROGIĆ
Početak utakmice: 18:00, Dana: 28.09.2019
Nadzornik: Boris ČAČIĆ

2. POREČ – DUBRAVA
Mjesto igranja: Poreč, Veli Jože
Suci: Siniša BOSAK – Željko HERCEG
Početak utakmice: 19:00, Dana: 28.09.2019
Nadzornik: Dubravko KONJUH (PlanetSport )

3. UMAG – GORICA
Mjesto igranja: SD Stella Maris – Umag
Suci: Igor HUNJADI – Marijo ZEČEVIĆ
Početak utakmice: 19:00, Dana: 28.09.2019.
Nadzornik: Darko TOMOVIĆ

4. BJELOVAR – DUBROVNIK
Mjesto igranja: Bjelovar, DEP
Suci: Nikola KNEŽEVIĆ – Dalibor TUNUKOVIĆ
Početak utakmice: 19:14, Dana: 28.09.2019
Nadzornik: Davor TOR

5. SPAČVA VINKOVCI – VARAŽDIN 1930
Mjesto igranja: Vinkovci
Suci: Ivan GRBAVAC – Siniša RAVLIĆ
Početak utakmice: 19:00, Dana: 28.092019
Nadzornik: Gordan VUKUŠIĆ

Pročitajte i

JANAF HRS Kamp: Ivan Čupić posjetio rukometaše u Umagu

Vijesti sa HRS.hr https://hrs.hr/2024/07/01/janaf-hrs-kamp-ivan-cupic-posjetio-rukometase-u-kampu-u-umagu/ Vrijeme leti kad se odlično zabavljaš, a nama je proletio već …