Nedjelja , 29 studenoga 2020
Home / Naslovna / Zahtjev za akreditacije medijskih predstavnika za utakmicu Hrvatske i Islanda

Zahtjev za akreditacije medijskih predstavnika za utakmicu Hrvatske i Islanda

Hrvatska ženska seniorska rukometna reprezentacija započet će novi ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. kojem su domaćini Danska i Norveška. Prvi susret naša reprezentacija igrat će poritv Islanda, 25. rujna 2019. u 18:00 sati u dvorani Gradski vrt u Osijeku. 

Zahtjeve za akreditacije za utakmicu Hrvatske i Islanda možete ispuniti od četvrtka 12. rujna do ponedjeljka, 23. rujna 2019. Zahtjev za akreditaciju je dostupan na sljedećoj poveznici:
Zahtjev za akreditaciju: Hrvatska – Island

Odobrene akreditacije, medijski predstavnici će moći preuzeti u utorak, 24. rujna tijekom večernjeg treninga naše reprezentacije, kao i u srijedu 25. rujna, od 15:00 sati na blagajni dvorane Gradski vrt.

Pročitajte i

EHF: Norveška otkazala domaćinstvo Europskog prvenstva

Zbog iznimno strogih pravila koja vrijede za pandemiju korona virusa (COVID-19) u Norveškoj, rukometni Savez te zemlje morao je otkazati organizaciju Europskog prvenstva za žene koje se trebalo održati od 3. – 20. prosinca 2020. godine, priopćeno je iz ureda Europske rukometne federacije (EHF-a). Razgovori EHF-a i norveške zdravstvene službe, odnosno Norveškog rukometnog saveza  bili su vrlo intenzivni posljenjih nekoliko dana. Budući da se nije moglo pronaći rješenje koje bi zadovoljilo sve tri strane, otkazvanje natjecanja u Trondheimu, u kojem su trebale nastupati reprezentacije iz skupine C i D (među njima i Hrvatska), zatim jedna skupina drugog kruga, te finalni dio, moralo je biti otkazano. Facebook Twitter WhatsApp Email Print Prethodni članak1. HRL – Žene: Osim Sesveta, uspješno položeni ispiti svih domaćina