Srijeda , 20 siječnja 2021
Home / Naslovna / Ivan Stevanović i Mario Kelentrić u posjeti Kampu HRS-a

Ivan Stevanović i Mario Kelentrić u posjeti Kampu HRS-a

U popodnevnim satima 17. lipnja 2019. posjetili su nas u dvoranama Bili Brig i Mocire legendarni hrvatski rukometni vratari Ivan Stevanović i Mario Kelentrić.

Strpljivo su se fotografirali sa svim sudionicima kampa Hrvatskog rukometnog saveza u Zadru. Nakon toga odgovarali su na pitanja rukometašica i rukometaša te podijelili autograme na majice.

Pročitajte i

SEHA – Gazprom liga: Peti poraz Nexe-a

Rukometaši Nexea doživjeli su i peti poraz u SEHA - Gazprom ligi. U 7. kolu Tatran je u Prešovu pobijedio hrvatskog doprvaka 24:22 i ostao na trećem mjestu skupine A. Sastav koji vodi vrlo uspješno nekadašnji hrvatski izbornik Slavko Goluža, znatno bolje i kvalitetnije ušao je u susret. Vrlo brzo stvorili su prednost od tri pogotka 4:1, pa onda to digli na četiri kod rezultata 6:2, da bi konačno u 14-oj minuti imali i plus pet 11:6. U tim trenucima na vrata Nexea dolazi Moreno Car i s nekoliko uzastopnih obrana lagano pokreće svoju momčad. Nexe najprije radi seriju 0:3, pa onda 1:5, i u samo osam minuta kvalitetne igre dolazi do minimalnog zaostatka. Nakon što je Oliver Rabek pogodio vratnicu i propustio priliku da Tatran odvede na dva razlike u posljednjoj minuti prvoga dijela, Marin Greganić ima čistu priliku za izjednačenje, ali je ne koristi, i na poluvremenu je rezultat 14:13.