Subota , 6 lipnja 2020
Home / Novosti / Festival Hrvatskog rukometa u Umagu od 15. – 17. 05. 2015.

Festival Hrvatskog rukometa u Umagu od 15. – 17. 05. 2015.

U periodu 15. – 17.05.2015. u Umagu se odvijao festival Hrvatskog rukometa, u sklopu kojeg su održani seminar trenera, seminar sudaca, završnica muškog i ženskog Kupa , te završnica prvenstva Hrvatske za kadete i kadetkinje.

 

U vrhunski organiziranom festivalu rukometa vidjele su se brojne atraktivne, uzbudljive i kvalitetne utakmice, odlična predavanja vrhunskih predavača, mnogo zabave i druženja u predivnom Umagu. Velike i iskrene pohvale i zahvale svim organizatorima i sudionicima festivala na predivnim danima provedenim u znaku rukometa.

Trenerskom seminaru prisustvovalo je 539 trenera, sudionici su bili i treneri svih Zagrebačkih klubova.

Hrvatski Kup za muške osvojio je RK „PPD ZAGREB“. Uvjerljivo su pobijedili RK Varaždin i RK Nexe, te potpuno zasluženo obranili naslov pobjednika Kupa. Iskrene čestitke na osvojenom 1. mjestu!

U Hrvatskom Kup za žene RK „LOKOMOTIVA „ osvojila je 2. mjesto izgubivši u finalu od Podravke. Čestitke Lokomotivi!

Na prvenstvu Hrvatske za kadete dominirala je momčad RK „PPD ZAGREB“. Uvjerljivo su osvojili naslov prvaka Hrvatske pobijedivši sve protivnike. Bravo! Velike čestitke „Zagrebašima“!

U predivnoj atmosferi uživali su svi, veselimo se novom druženju slijedeće godine!

Pročitajte i

EHF: Kalendar europske muške sezone 2020./21.

Men’s EHF EURO 2020 Sweden, Austria, Norway - Preliminary Round - Group A, Croatia - Montenegro, Stadhalle Graz, Graz, Austria, 09.1.2020, Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff Premda se još nisu stišali brojni prosvjedi i nezadovoljstvo odlukom Izvršnog odbora Europske rukometne federacije (EHF), da otkažu sva natjecanja osim završnica Lige prvaka u ženskoj i muškoj konkurenciji, čelni ljudi europskog rukometa, već su napravili kalendar nove europske klupske sezone. Kao što je već poznato, europski kupovi doživjet će brojne promjene, i zahtijevat će od klubova iznimna financijska sredstva, ali i igračke snage da sve izdrže. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *