Srijeda , 17 kolovoza 2022
Home / Naslovna / SP 2023: Podržite Hrvatsku na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj

SP 2023: Podržite Hrvatsku na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj

Vijesti sa HRS.hr https://hrs.hr/2022/07/15/sp-2023-podrzite-hrvatsku-na-svjetskom-seniorskom-prvenstvu-u-svedskoj-i-poljskoj/

Premda se čini da je Svjetsko prvenstvo u Švedskoj i Poljskoj 2023. godine daleko, vrijeme brzo leti. Ukoliko želite podržati hrvatsku mušku seniorsku reprezentaciju na jednom od najvažnijih natjecanja u posljednjih desetak i više godina, jer se tu osim medalja dijele i kvalifikacijska mjesta za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine, požurite. Osigurajte svoje mjesto u Joknopingu u Husquarna Areni, u kojoj će Hrvatska igrati susrete prvog kruga i budite dio velikog rukometnog događaja.

Naši dragi prijatelji iz Švedske, stoje vam na raspolagnju i nude mogućnosti ne samo da kupite kartu, nego i da vam pomognu u pronalasku smještaja  odnosno kompletnom boravku u tom prelijepom švedskom gradu.

Sve informacije o tome možete pronaći na ovoj pozivnici:

Pročitajte i

Paket 24 Premijer liga: Gorici derbi u Sesvetama, Zamet do boda u posljednjoj sekundi, burno i u Bjelovaru

Deveto kolo Paket 24 Premijer lige opet je obilovalo lijepim susretima. Pravu dramu vidjeli su gledatelji u Dubravi, gdje je favorizirani domaćin ostao bez boda u posljednjim sekundama.  Dubrava i Zamet otvorili su kolo još u petak. Nakon dva poraza u posljednja tri susreta  domaćin je, premda uzdrman dosta sigurno počeo susret. Dodatno ohrabren povratkom Ante Ivankovića. Već u desetoj minuti imali su plus tri (7:4). U 18-oj je bilo 11:7, i činilo se da novih šokova neće biti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *