Subota , 6 lipnja 2020
Home / Novosti / Održana Donatorska večera za mlade selekcije Zagrebačkog rukometnog saveza

Održana Donatorska večera za mlade selekcije Zagrebačkog rukometnog saveza

Izaslanik predsjednice RH Mate Granić, izaslanik gradonačelnika Milan Čolić, saborski zastupnik i potpredsjednik Gradske Skupštine Andrija Mikulić, Saborski zastupnik Gordan Jandroković, general Mladen Markač,  zastupnik u Europskom parlamentu Andrej Plenković, svi oni okupili su se kako bi mlade selekcije Zagrebačkog rukometnog saveza na što je moguće bolji i kvalitetniji način otpratili u Švedsku na jedan od najpoznatijih rukometnih turnira Partille cup. Kao počasni gosti također su nazočili i veleposlanik Kraljevine Švedske u Republici Hrvatskoj g. Lars Schmidt, te glavni tajnik Partille cupa Fredrik Andersson.

 

Iako je donatorska večer, koja je okupila sam vrh rukometne scene u Hrvatskoj, bila izravna potpora našoj mladim selekcijama istoj su nazočili i predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac potpredsjednik HRS-a Zoran Gobac, predsjednik ZRS-a Božidar Jović kao i brojni predstavnici Zagrebačkih rukometnih klubova. Modnu reviju poznate dizajnerice Mine Petre nosile su igračice Lokomotive, doku je kompletna prva momčad RK PPD Zagreb nazočila predmetnome događaju čime se jasno i nedvosmisleno dalo do znanja da se u Zagrebačkome rukometnome savezu itekako brine za svoju  budućnost.

Pročitajte i

EHF: Kalendar europske muške sezone 2020./21.

Men’s EHF EURO 2020 Sweden, Austria, Norway - Preliminary Round - Group A, Croatia - Montenegro, Stadhalle Graz, Graz, Austria, 09.1.2020, Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff Premda se još nisu stišali brojni prosvjedi i nezadovoljstvo odlukom Izvršnog odbora Europske rukometne federacije (EHF), da otkažu sva natjecanja osim završnica Lige prvaka u ženskoj i muškoj konkurenciji, čelni ljudi europskog rukometa, već su napravili kalendar nove europske klupske sezone. Kao što je već poznato, europski kupovi doživjet će brojne promjene, i zahtijevat će od klubova iznimna financijska sredstva, ali i igračke snage da sve izdrže. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *