Nedjelja , 21 travanj 2019
Home / Novosti / ZRS na na “Danima otvorenih vrata posvećenih sportu i rekreaciji” u uredu predsjednice Republike Hrvatske

ZRS na na “Danima otvorenih vrata posvećenih sportu i rekreaciji” u uredu predsjednice Republike Hrvatske

U subotu 10. rujna 2016. godine Zagrebački rukometni savez sa svojim najmlađim selekcijama igrača osvajačima Partille cupa 2016. godine sudjelovao je na “Danima otvorenih vrata posvećenih sportu i rekreaciji uz Europski tjedan sporta” koji se održao u uredu predsjednice Republike Hrvatske na Pantovčaku.

 

Uz brojna druženja našim mladim rukometašima posebnu je pozornost obratila i predsjednica Republike Hrvatske gđa. Kolinda Grabar Kitarović fotografirajući se sa njima i sudjelujući u zanimljivim sportskim razgovorima. Također bi ovom prilikom izdvojili dio govora predsjednice Republike Hrvatske koji se upravo odnosi na najmlađe sportaše, a koji smo mi bili predstavnici na “Danima otvorenih vrata”. Predsjednica je istaknula: ” od krucijalne važnosti je razvoj amaterskog i rekreativnog sporta. Sustavni razvoj sporta, a posebno uključivanje u sportske aktivnosti djece od najmlađe dobi i rekreativaca svih generacija, te osobito razvoj srednjoškolskog i sveučilišnog sporta, kako na natjecateljskoj, tako i na rekreativnoj razini, mora biti trajni prioritet svake moderne države.” Osobito zadovoljstvo pružili su nam i naši zlatni olimpijci Martin Sinković i Sara Kolak koji su se zajedno sa nama fotografirali. Možemo istaknuti kako smo svi zajedno proveli jedan prekrasan dan.

Pročitajte i

Prvi poraz Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Na otvaranju drugog kruga natjecanja, u utakmici s Brazilom naši su igrači doživjeli prvi poraz rezultatom 29-26. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *