Subota , 18 siječanj 2020
Home / Naslovna / “Turnir nacija“ rukometa u kolicima za osobe s invaliditetom

“Turnir nacija“ rukometa u kolicima za osobe s invaliditetom

Vijesti sa HRS.hr http://hrs.hr/2019/12/13/turnir-nacija-rukometa-u-kolicima-za-osobe-s-invaliditetom/

Nakon prošlogodišnjeg srebra s “Turnira nacija“ u Portugalu, Hrvatska je domaćin najboljim europskim reprezentacijama u rukometu u kolicima za osobe s invaliditetom. Nadolazećeg vikenda, 14. i 15.12.2019. u Sutinskim vrelima u Podsusedu, uz Hrvatsku, na “Turniru nacija“ igrat će reprezentacije Mađarske, Rumunjske, Portugala, Nizozemske i Slovenije.

Hrvatska je smještena u skupini A, zajedno s Mađarskom i Rumunjskom, a natjecanje će otvoriti u subotu, u 10 sati protiv Rumunjske. “Naša očekivanja su kao i kod svakog sportaša što bolji rezultat. Nadam se da ćemo ući u finale koje svi željno očekujemo jer smo prije godinu dana igrali finale protiv Portugala, koje smo nažalost izgubili. Nadam se da ćemo sada osvojiti zlato. Htio bih se zahvaliti u osobno ime i u ime reprezentacije rukometa u kolicima Zagrebačkom rukometnom savezu, Hrvatskom rukometnom savezu i svim ljudima koji sudjeluju u organizaciji i koji su pomogli da ovo bude jedna velika manifestacija i jedan veliki turnir koji će se pamtiti. Mi ćemo napraviti sve da to opravdamo sa što boljim rezultatom. Hvala još jednom i vidimo se u Sutinskim vrelima“, poručio je kapetan Hrvatske, Ante Štimac.

Utakmica domaćina bit će sjajna uvertira za službeno otvaranje koje će uslijediti, a pridružit će nam se i uzvanici iz javnog života Republike Hrvatske. Pozivamo i Vas da nam se pridružite u Podsusedu te zajedno podržimo naše reprezentativce i ovaj hvalevrijedan događaj!

Raspored “Turnira nacija“ dostupan je na sljedećoj poveznici:
“Turnir nacija 2019.“

Foto Galerija: 

Pročitajte i

Večer rukometa 2019. godine

U sjajnoj atmosferi prepune dvorane Heart zagrebačkog restorana Lido, održana je Večer rukometa. Uz brojne goste iz sportskog, političkog i javnog života svečanosti je prisustvovala i kompletna hrvatska muška rukometna reprezentacija na čelu s izbornikom Linom Červarom. Laureati su Ivana Kapitanović, Igor Karačić, Lino Červar, Matija Gubica i Boris Milošević.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *