Nedjelja , 7 lipnja 2020
Home / Novosti / Uspjesi kadeta na turnirima održanim u prosincu 2016.

Uspjesi kadeta na turnirima održanim u prosincu 2016.

Krajem prosinca i početkom siječnja klubovi pod okriljem ZRS-a sudjelovali su na renomiranim regionalnim i međunarodnim turnirima na kojima su postigli zapažene rezultate.

 

Tako su na regionalnom međunarodnom turniru “NRT Terme Čatež 2017” u Beogradu sudjelovale tri ekipe Maksimir Pastele i postigli slijedeće rezultate: U kategoriji dječaka rođenih 2000g osvojili su 9.mjesto, dječaci rođeni 2002.g osvojili su 2.mjesto a dječaci rođeni 2004.g pod vodstvom trenera Vedrana Krkača osvojili su 1.mjesto!!

U istome gradu i u isto vrijeme ali u drugim dvorana održao se 13. Međunarodni turnir “Trofej Beograda” na kojem su nastupile ekipe RK PPD Zagreba i RK Dubrave.
U kategoriji dječaka mrođenih 1999.g nastupila je ekipa RK Dubrave pod vodstvom trenera Marina Klarića i osvojila
1.mjesto! Uspjeh je tim veći ako naglasimo kako su svi igrači pobjedničke ekipe rođeni 2000.g i mlađi.
U kategoriji dječaka rođenih 2001.g ekipa Dubrave zauzela je 9. mjesto a ekipa PPD Zagreba (rođenih 2002.g!) odlično 3.mjesto!
U najbrojnijoj kategoriji, dječaka rođenih 2003.g, ekipa Rk Dubrave (2004.g) zauzela je 13. mjesto.
Malo sjevernije, na jugu Švedske održao se poznati i vrlo jaki međunarodni turnir Lundaspelen koji se održava neprekidno od 1978.g i ove je godine ugostio preko 600 ekipa. Kombinirana ekipa igrača rođenih 2000.g i mlađih ispala je u 1/4 finala od švedskog Ystadta. Više sreće imali su dječaci PPD Zagreba pod vodstvom trenera Branimira Kutnjaka koji su u vrlo jakoj konkurenciji osvojili 1.mjesto!
Čestitke svima!

Pročitajte i

EHF: Kalendar europske muške sezone 2020./21.

Men’s EHF EURO 2020 Sweden, Austria, Norway - Preliminary Round - Group A, Croatia - Montenegro, Stadhalle Graz, Graz, Austria, 09.1.2020, Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff Premda se još nisu stišali brojni prosvjedi i nezadovoljstvo odlukom Izvršnog odbora Europske rukometne federacije (EHF), da otkažu sva natjecanja osim završnica Lige prvaka u ženskoj i muškoj konkurenciji, čelni ljudi europskog rukometa, već su napravili kalendar nove europske klupske sezone. Kao što je već poznato, europski kupovi doživjet će brojne promjene, i zahtijevat će od klubova iznimna financijska sredstva, ali i igračke snage da sve izdrže. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *