Srijeda , 20 siječnja 2021
Home / Naslovna / Maksimilijan Molc dobio dres Marina Šipića

Maksimilijan Molc dobio dres Marina Šipića

Nakon završenog prvog turnusa Središnjeg Kampa HRS-a, treneri i suradnici glasali su o nagradi najboljem pojedincu koji je svojim zalaganjem i odnosom zaslužio dres našeg reprezentativca Marina Šipića. Nagradu je zasluženo dobio Maksimilijan Molc, desni vanjski iz RK Dubrava, a dres mu je uručio izbornik 2004. godišta Davor Rokavec. Mladi talentirani rukometaš skromno je priznao kako je nacionalni dres njegov veliki sportski cilj.

„Sretan sam zbog ove nagrade, a velika mi je želja jednog dana odjenuti ovaj dres i zaigrati za Hrvatsku”, rekao je Maksimilijan Molc.

Pročitajte i

SEHA – Gazprom liga: Peti poraz Nexe-a

Rukometaši Nexea doživjeli su i peti poraz u SEHA - Gazprom ligi. U 7. kolu Tatran je u Prešovu pobijedio hrvatskog doprvaka 24:22 i ostao na trećem mjestu skupine A. Sastav koji vodi vrlo uspješno nekadašnji hrvatski izbornik Slavko Goluža, znatno bolje i kvalitetnije ušao je u susret. Vrlo brzo stvorili su prednost od tri pogotka 4:1, pa onda to digli na četiri kod rezultata 6:2, da bi konačno u 14-oj minuti imali i plus pet 11:6. U tim trenucima na vrata Nexea dolazi Moreno Car i s nekoliko uzastopnih obrana lagano pokreće svoju momčad. Nexe najprije radi seriju 0:3, pa onda 1:5, i u samo osam minuta kvalitetne igre dolazi do minimalnog zaostatka. Nakon što je Oliver Rabek pogodio vratnicu i propustio priliku da Tatran odvede na dva razlike u posljednjoj minuti prvoga dijela, Marin Greganić ima čistu priliku za izjednačenje, ali je ne koristi, i na poluvremenu je rezultat 14:13.