Friday , 26 April 2024
Home / Naslovna / Trofej europskog prvaka u Poreču

Trofej europskog prvaka u Poreču

Trofej europskog prvaka namijenjen pobjedniku Europskog prvenstva sljedeće godine, stigao je u Poreč. U nedjelju, 16. lipnja 2019., od 16:00 do 17:45 sati bit će izložen u predvorju dvorane Žatika. Tako će svi zainteresirani prijatelji rukometa imati jedinstvenu priliku fotografirati se s trofejem te imati vrijednu uspomenu za cijeli život.

Ovaj događaj ostvaren je u suradnji s Austrijskom rukometnom federacijom te je izuzetno važan i za najavu nadolazećeg EUROa na kojemu Hrvatska ima velike ciljeve. Uoči početka same utakmice s Belgijom koja je na rasporedu od 18:00 sati, trofej će prisutnoj publici na tribinama Žatike izložiti Vedran Mataija, proslavljeni istarski rukometaš i član RK Poreč.

Ulaznica za utakmicu Hrvatske i Belgije ostalo je još jako malo, stoga ukoliko već niste osigurali svoje mjesto na tribinama, požurite na blagajnu dvorane Žatika koja je otvorena od 11 sati. Za sve vas koji pak, niste u mogućnosti biti na tribinama, prijenos je na HRT 2. Podržimo zajedno hrvatsku reprezentaciju u posljednjoj utakmici ove sezone!

Pročitajte i

SEHA – Gazprom liga: Oslabljeni Zagreb s novim porazom

Rukometaši PPD Zagreba poraženi su u zaostalom susretu 2.kola, skupine B, SEHA – Gazprom lige …