Nedjelja , 7 lipnja 2020
Home / Novosti / PPD Zagreb Cup 2017 ostao domaćinu

PPD Zagreb Cup 2017 ostao domaćinu

Kraj mjeseca siječnja svake je godine rezerviran za kadetski turnir u organizaciji PPD Zagreba i ZRS-a pa je tako proteklog vikenda održan vrlo jak PPD Zagreb Cup 2017.

 

Uz ponajbolje domaće ekipe u kategoriji dječaka rođenih 2000. i ml. PPD Zagreb, Zamet, GRK Varaždin i Dubravu, nastupile su i dvije slovenske ekipe, Celje Pivovarna Laško i Krško.
Nakon subotnjeg nadmetanja po skupinama u nedjelju su odigrana polufinala i utakmice za plasman. U utakmici za 5.mjesto Dubrava je bila bolje od GRK Varaždina sa 33:24, za 3.mjesto slovenski derbi odnosi Krško sa tijesnih 32:30 a veliko finale između dvije neporažene ekipe PPD Zagreba i Zameta odnosi domaćin rezultatom 23.18.
Treba istaknuti i najbolje pojedince a to su Alan Javor iz PPD Zagreba koji je proglašen za najboljeg igrača turnira te Stipe Purić, također iz redova domaćina, koji je proglašen za najboljeg vratara turnira.
Sportski pozdrav i sretno svima!

Pročitajte i

EHF: Kalendar europske muške sezone 2020./21.

Men’s EHF EURO 2020 Sweden, Austria, Norway - Preliminary Round - Group A, Croatia - Montenegro, Stadhalle Graz, Graz, Austria, 09.1.2020, Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff Premda se još nisu stišali brojni prosvjedi i nezadovoljstvo odlukom Izvršnog odbora Europske rukometne federacije (EHF), da otkažu sva natjecanja osim završnica Lige prvaka u ženskoj i muškoj konkurenciji, čelni ljudi europskog rukometa, već su napravili kalendar nove europske klupske sezone. Kao što je već poznato, europski kupovi doživjet će brojne promjene, i zahtijevat će od klubova iznimna financijska sredstva, ali i igračke snage da sve izdrže. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *